VINN FLOTTE GAVER

Startpakke, Hario, kaffi, Økologisk, norskkaffe, #norskkaffe, Bodum, norsk, kaffe, trakter, presskanne, kvern, kaffekvern, premie, jul

Desember er i gang, og førjulstiden kan være hektisk! 

Du har gjerne allerede åpnet første luken i kalendere og minnes om at jul er rett rundt hjørne. Da innser man ofte at det må gjøres en siste innsats på julegavehandelen. Vi kjører frem mot 20 desember en konkurranse på Facebook, hvor du og en venn kan vinne flotte gaver til en verdi av 1.017 kroner. Dette er kanskje en perfekt gave til en du har tenkt på denne julen, og som liker god kaffe?

 

Premien er denne flotte gavepakken som vi kaller STARTPAKKE 

 

 

 

 

Dette er en perfekt startpakke for deg som ønsker nykvernet kaffe hjemme på kjøkkenbenken. Med en liten effektiv kvern fra Bodum, og en smaksrik økologisk kaffe brygget i en lekker presskanne fra Bodum – får man en fantastisk start på dagen!

 

 

 

 

Konkurransen finner du her: Facebook konkurranse

Og dette er kriteriene:

 For og delta:
 Lik posten, og vår side på facebook
 Kommenter NORSK KAFFE i kommentarfeltet på posten
 Fortell oss gjerne også hvem som fortjener den andre gaven