Våre verdier skapes av fellesskapet

kaffe info, carimali, norsk kaffe, norsk, kaffe, norskkaffe, #norskkaffe, kaffi, kaffe, kaffehuset, hario, bodum, chemex, norgeskaffe, bønne, kaffebønne,

Hvordan skal vi lykkes

Vår visjon er at du som kunde skal føle deg som en av våre mange ambassadører.

Det er bare en måte å sørge for at dere skal skryte hemningsløst av oss. Vi må sørge for at dere i pausen på arbeidsplassen eller hjemme i godstolen, koser dere med kaffekoppen.

Hvordan skapes våre verdier

Våre verdier skapes av fellesskapet. Vår kultur har ofte en tendens til å smitte over på våre kunder, og det tilrettelegger for at man lytter, forstår og gir råd! Sammen med våre kunder spiller vi hverandre gode, og dette gir oss konkurransefortrinnet som skal til for at man oppnår LYKKE I HVER KOPP!

Hvordan sørge for kvalitet

Kvalitet hos oss finner man først og fremst i kulturen til Norsk Kaffe. Vi har det gøy på jobb hver dag, og dere der ute bidrar til dette. Dere skal oppleve det som enkelt og oversiktlig i hele prosessen med oss.

Vi vet hvor viktig kaffen er! Det siste du som kunde skal bekymre deg for er nettopp det å gå tom for ingredienser på arbeidsplassen, eller måtte vente i lang tid på hjelp. Vi snur alltid på kabalen for at vi skal kunne hjelpe deg. ”3 dagers responstid” fungerer ikke for oss, om våre kunder skal oppnå LYKKE I HVER KOPP. Kvalitet i våre produkter er også veldig viktig, og her er kanskje vårt største konkurransefortrinn. Vi har tett dialog med våre leverandører, og har valgt kvalitetsprodukter fra øverste hylle.

Vi garanterer smaken. Vår kaffe produseres i samme by som vi holder til i, og det gjør at vi hele tiden har tett dialog med brenneriet. Dette sikrer smaksgaranti. Har dere vår kaffe på arbeidsplassen, vil våre smakseksperter alltid sørge for justeringer helt til dere er fornøyde. (Les mer om vår kaffe her)

 

#NORSKKAFFE

#LYKKEIHVERKOPP