Hvem er Norsk Kaffe

Norsk Kaffe er et lokalt selskap som holder til i Stavanger.
Vi byr på fersk kaffe, enten det er til arbeidsplassen eller hjemme ved frokostbordet. Skulle du trenge noe tilbehør til kaffen, eller gjerne en kaffemaskin til arbeidsplassen, har du også kommet til rett plass.

LYKKE I HVER KOPP

water, kaffemaskin, arbeidsplassen, carimali, kaffe, norskkaffe, #norskkaffe, kaffeinnformasjon, kaffehus, norsk, kaffe, kvern, kaffekvern, proff

Hvordan skal vi lykkes

Vår visjon er at du som kunde skal føle deg som en av våre mange ambassadører. Det er bare en måte å sørge for at dere skal skryte hemningsløst av oss. Vi må sørge for at dere i pausen på arbeidsplassen eller hjemme i godstolen, koser dere med hver kopp kaffe.


Dere skal skryte hemningsløst om oss.

Hvordan skapes våre verdier

Våre verdier skapes av fellesskapet. Vår kultur har ofte en tendens til å smitte over på våre kunder, og det tilrettelegger for at man lytter, forstår og gir råd! Sammen med våre kunder spiller vi hverandre gode, og dette gir oss konkurransefortrinnet som skal til for at man oppnår
LYKKE I HVER KOPP.

Sammen med våre kunder spiller vi hverandre gode.

Hvordan sørge for kvalitet

Kvalitet hos oss finner man først og fremst i kulturen til Norsk Kaffe. Vi har det gøy på jobb hver dag, og dere der ute bidrar til dette. Dere skal oppleve det som enkelt og oversiktlig i hele prosessen med oss.

Vi skal være der for kundene våre til enhver tid, og skal ha rask responstid enten du trenger hjelp på arbeidsplassen, eller hjelp i nettbutikken.


Vi vet hvor viktig kaffen er! Det siste du som kunde skal bekymre deg for er nettopp det å gå tom for ingredienser på arbeidsplassen, eller måtte vente i lang tid på hjelp. Vi snur alltid på kabalen for at vi skal kunne hjelpe deg. ”3 dagers responstid” fungerer ikke for oss, om våre kunder skal oppnå LYKKE I HVER KOPP.
Kvalitet i våre produkter er også veldig viktig, og her er kanskje vårt største konkurransefortrinn. Vi har tett dialog med våre leverandører, og har valgt kvalitetsprodukter fra øverste hylle.

”3 dagers responstid” fungerer ikke for oss, om våre kunder skal oppnå LYKKE I HVER KOPP.


Vi garanterer smaken. Vår kaffe produseres i samme by som vi holder til i, og det gjør at vi hele tiden har tett dialog med brenneriet. Dette sikrer smaksgaranti. Har dere vår kaffe på arbeidsplassen, vil våre smakseksperter alltid sørge for justeringer helt til dere er fornøyde. (Les mer om vår kaffe her)


Ta kontakt med oss allerede i dag!